Auto Styling

Ook als het gaat om het uiterlijk van je auto is er zeer veel ruimte om hier mee te spelen. Ook als het gaat om auto styling kun je net zo als een vrouw met make up zeer veel bereiken, ook als je over mindere middelen beschikt. Je kan het zo duur maken als jezelf wilt. Een nieuwe uitlaat met een lekker knallend geluid bijvoorbeeld of wat te denken van lampen met een mooi licht. Dit zijn misschien wat voor de hand liggende voorbeelden. Maar, met uitzondering van je budget, de enige beperking je fantasie.

Dit is ook de detailhandel opgevallen.

We kennen ze allemaal wel. De autowimpers die de koplampen een wel heel vrouwelijk tintje geven. Ook de van vele muziekvideo’s bekende draaiende velgen zijn hier en daar voor een prikkie te koop. Toegegeven het zal bij lange na niet zo ‘bling bling’ zijn als die van de gemiddelde hip hop artiest, maar je valt er wel mee op.

Voor de meer veeleisende auto stylist die er het geld voor over heeft zijn er bijzonder veel mogelijkheden. De lak bijvoorbeeld. De meest uiteenlopende kleuren en patronen zijn tegenwoordig verkrijgbaar en geven je auto een werkelijk uniek uiterlijk. Je kan natuurlijk ook denken aan een vette geluidsinstallatie of een hydraulisch systeem waarmee je auto letterlijk rockt.

Wat je ook maar wilt het kan bijna altijd. Voor de grote en kleinere budgetten is er meer dan genoeg keuze en mogelijkheden in het stijlen van je auto. wees dus lekker creatief.